Στην περιοχή μας υπάρχουν πολλές παραλίες, οι οποίες είναι ιδανικές για κολύμπι ή καταδύσεις. Στα Φαλάσσαρνα μπορείτε να βρείτε περίπου 5 παραλίες. Στη μεγάλη παραλία υπάρχουν καντίνες και ομπρέλες καθως και  Ναυαγοσώστης. Υπάρχει επίσης ένα mini market κοντά στο ξενοδοχείο. Στην περιοχη μας λειτουργούν επίσης Ταβέρνες και εστιατόρια όπου μπορείτε να βρείτε την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα, και Κρητικό κρασί, και τις περισσότερες φορές φρέσκα ψάρια. Κατά τη διάρκεια τής θερινής σαιζόν ένα Bar που ονομάζεται “Orange Blue” είναι μια πολύ καλή επιλογή εάν θέλετε να απολαύσετε τα ποτά σας  παρακολουθώντας το θαυμάσιο ηλιοβασίλεμα.  Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο των Φαλασσάρνων στο τέλος του δρόμου. Εκεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις ανασκαφές, που έχουν γίνει, καθώς και αντικείμενα από την αρχαία πόλη των Φαλασσάρνων.

Ο Πλάτανος  είναι το κοντινότερο χωριό που μπορείτε να επισκεφτείτε για τα φαγητό ή για ψώνια σε απόσταση περίπου 5 χλμ.


Ο Μπαλος  είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη δυτική Κρήτη,  (εικονίζεται στην μεγάλη φωτογραφία πάνω) είναι πραγματικά εξωτική τοποθεσία και αποτελεί ένα μέρος που δεν πρέπει να χάσετε. Μπορείτε να πάτε στο Μπάλο με  πλοίο (καθημερινή κρουαζιέρα) από το λιμάνι της Κισσάμου (περίπου 12 Χλμ. από το ξενοδοχείο), οι κρουαζιέρες είναι διαθέσιμες από (Μάιο έως και το τέλος Οκτωβρίου).
Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες μας επισκέπτονται επίσης το Ελαφονήσι που είναι επίσης πολύ καλή τοποθεσία (εικονίζεται στην 1η αριστερή εικόνα) όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θαυμάσια αμμώδη παραλία. Η απόσταση είναι περίπου 25 χλμ. νότια.  Στο Ελαφονήσι  μπορείτε να περπατήσετε στη θάλασσα και να φθάσετε σε ένα μικρό νησί. 

Το Σφηνάρι  είναι ένα μικρό γραφικό χωριό (εικονίζεται στη 2ή αριστερή εικόνα) με μερικές ταβέρνες που λειτουργούν στην παραλία του, η απόσταση είναι  12km.
Η Κίσσαμος  είναι η κοντινότερη πόλη που μπορείτε να επισκεφτείτε  περίπου στα 15 χλμ.  Εκεί μπορείτε να τα βρείτε σχεδόν όλα (εικονίζεται στην  3η αριστερή εικόνα).
Εάν θέλετε ακόμα τη νυχτερινή ζωή, μπορείτε να πάτε Στον Πλατανιά , ή τα Χανιά  (Εικονίζονται  στην 4η αριστερή εικόνα) εκεί θα βρείτε πολλά Μπαρ, Κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια, παραδοσιακά καταστήματα δώρων, ρουχισμό κ.τ.λ

Εάν συμπαθείτε τα πιο μακρινά ταξίδια μπορείτε να επισκεφτείτε πολλές άλλες ενδιαφέρουσες θέσεις, όπως για να περάσετε το Φαράγγι της Σαμαριάς, να επισκεφτείτε  την πόλη του Ρέθυμνου, ή ακόμη να επισκεφτείτε την φημισμένη Κνωσό στο Ηράκλειο.
Υπάρχουν και άλλες επιλογές που εξαρτώνται από εσάς και την όρεξη σας. Εμείς παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους πελάτες μας, μην διστάσετε  να μας ρωτήσετε, για οτιδήποτε θέλετε.